Говорим за коли без жило на газта. Аз имам 3 Алфи, двете са със жила едната е без жило.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сензора на съединителя - размишления
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщениеГоворим за коли без жило на газта. Аз имам 3 Алфи, двете са със жила едната е без жило.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДнес карах две от алфите, едната с жило, другата е без жило. Едната няма машинка, другата има, разлика няма.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениедобре че ми каза
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеПросто няма да гоусетиш. Продължавай да се чудишНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеА бе я не ми се прави на загадъчен, гола вода си
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениетака, две смислени думи можеш ли да вържеш? пак ми се правиш на загадъчен, това ти е любимото, защото нямаш отговори.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДа, изглежда че и една смислена дума не можеш да напишеш, това също ти е любимо, когато нямаш отговор- писах по-нагоре. Напиши пак да видя. Не намирам задоволително обяснение по-нагоре.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПак продължаваш в познатия стил. Нищо смислено, само глупости, дай да видя твоите писания, че не намирам информация за решение.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАми чети, само ти мрънкаш, щото хем не разбираш явно, но се стремиш да продължиш дъха на заяждане с менНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДай бе, дай линк да видим, не разбираш ли?
Comment
Comment